Labirent - Ölümcül Kaçış (Kitap Yorumum)

Lanet olmasın artık kapılar kapanmıyordu ve her gece bir Kayran'lı ızdırap verenlere yem olacaktı...


Kitap başlangıçta her ne kadar 1 karakter üzerinden devam etse de ilerleyen durumlarda diğer olay kahramanlarının da gözünden incelemeye geçiyor. Kitabın sürükleyiciliği, sade dil kullanımı ve olay örgüsü beni benden alıyor.


Kitap şuan 2 film ve 5 kitaptan oluşuyor. 3.filmin yakın zamanda çıkacağı gibi belirtiler ortalıkta dolaşıyor. "Umarım erken çıkar." Film yorumlarımı da yakında sizlerle paylaşacağım ama önce asıl olay olan kitap üzeriden gitmem. Çünkü film ise kitaptan esinlenerek yapılıyor. İlk önce filmi izlemenizi ve ardından kitabı okumanızı öneririm. Çünkü filmde gördüğünüz karakterleri kitabı okurken aklınızda rahatlıkla canlandırabiliyorsunuz.

Kitabın türü aksiyon. Kitabın olayı ise bazı bilim adamlarının insanları deneyerek onları İSYAN'a karşı çıkmalarını kimlerin başarıp, başaramayacaklarını çok karmakarışık bir labirent içerisinde seçilmiş kişilere eğitim vererek görmeye çalışıyorlar. Uzun zaman sonrasında ise ana karakter olan Thomas adında eski labirentin yaratıcılarından olan kişiyi Kayran'a yani labirente yollayarak ve arkasından eskiden bir bağı olduğunu düşündüğü Theressa adında kız bir not ile Kayran'a çukurdan çıkıyor. Ve her şey onların gelmesi ile ortalığın sessizliği bozuluyor. Aslında olayı pek anlatabilmiş değilim, cidden insanı şaşırtan bir olayla karşı karşıyayım. Okumak en mantıklısı. Sardığına dair şüpheleriniz olmaması dileği ile... :)

Düşüncelerinizi ve sorularınızı alt kısımda bulunan yorum kısmından yazmayı unutmayın. Yeni yayınlarda görüşmek üzere.

2 yorum

Buraya Tıklayınız yorum
6 Mart 2017 17:01 ×

Film gerçekten güzeldi. İkisinide yakın zamanda izledim ve çok beğendim. Üçüncü filmi bende merakla bekliyorum. Kitabın çok daha güzel olacağını düşünüyorum. Kısmet olursa kitabınıda okuyacağım...

Yanıtla
avatar
Furkan NARİ
admin
6 Mart 2017 18:28 ×

Kitap cidden daha fazla detaylı ve daha uzun olay örgüsü mevcut. Yorumun için teşekkür ederim abi. Okuduktan sonra yorumunu beklerim tekrardan abi. :)

Yanıtla
avatar