Orman Çocuğu - Film Yorumum

Merhaba. Bu sefer şuana kadar yazdığım film  yorumlarımın arasında farklı bir türde olan Orman Çocuğu sizlerle. :)


Bir an kendimi yukarıdaki cümleden dolayı okulda sunum yapıyormuş gibi hissettim. Neyse devam edeyim. Hiç aklımızda olmayan bir filmdi. Arkadaşım Semih'le okul çıkışı sinemaya gitmeye karar vermiştik. 2 gündür fragman izliyorduk. Ancak bizim gitmek istediğimiz kategori korkuydu.

Şuana kadar hiç sinemada korku filmine gitmemiştim. Sonunda perşembe günü oldu ve okul çıkışı başladık sinemaya gitmeye. Aklımızdaki film Azem 3'tü. Ancak filmin seansı geçmişti ve başka bir saatte yoktu.

2. planda ise Kapının Diğer Tarafı adlı filmi istedik. Onda da seans vardı ancak yeterli kişi (4 kişi) oladan simeayı açamıyorlarmış. 1 tane daha korku vardı ancak o +18 olduğundan giremedik. Sonrasında başladık düşünmeye... En sonunda Orman Çocuğu 3D bir film gördük, bileti aldık. Tamam, artık ona gidiyorduk.


Film 3D olması güzeldi. Karakterlerin isimleri yabancı olduğundan pek aklımda kalmadı. Sadece başrol olan çocuğun adı Mowgli'di. Film boş zamanınız için değil, sadece animasyon tarzı gibi düşünüp çocuk filmi gibi düşünmeyip tam tersine büyüklerinde gidip gerçekten güzel bir mesaj çıkartabileceğiniz bir film. Yani filmden çıkarılacak bir ders, konuda mevcut ancak onu da artık izlediğinizde siz anlayın. :)

Aklınıza takılan soruları ve düşüncelerinizi alt kısımda bulunan yorum kısmından yazabilirsiniz. İyi seyirler.

2 yorum

Buraya Tıklayınız yorum
16 Mayıs 2016 10:18 ×

Merhaba Furkan
Animasyonlar her zaman güzeldir. Korku filmine gelince kaliteli olmalı yoksa izlemeye değmiyor. Ben de bugün film yayını yapacağım.

Yanıtla
avatar
Furkan NARİ
admin
16 Mayıs 2016 18:12 ×

Merhaba Mustafa abi,
Hemen okuyacağım. Yorumun için teşekkür ederim. :)

Yanıtla
avatar